Streamingtjenester

Filmrulle

Lave priser og godt utvalg

Det finnes mange forskjellige streamingtjenester som er tilgjengelige på nett, vi ser litt på en av dem, filmleie på film2home.

Vi har alle hatt den følelsen av totalt mangel på tiltakslyst, enten det er fordi det er for varmt, eller for kaldt. Eller det er lite å gjøre på og alt som er tilgjengelig frister lite. Da er det vel få ting som er bedre enn å sette seg ned med en god film? En tjeneste som tilbyr muligheter for dette er Film2home.

Det finnes tusen måter å se en film på. Men vi synes at en av de beste måtene er å streame akkurat den filmen du vil se, når du vil, på ulike plattformer i ekstremt god kvalitet helt uten bindingstider eller innviklede abonnementer. –film2home.no

Brukervennlig

Det er lagt stor vekt på brukervennlighet på film2home sine sider. Du kan for eksempel velge om du vil sette penger inn på din film2home konto, og da bruke gradvis fra din saldo, eller du kan betale hver film med visa eller mastercard men du trenger bare oppgi dette en gang. Det lagres for dine fremtidige kjøp, slik at det blir lettest mulig for deg å betale når du leier.

Plattform og pris?

Filmene kan du se på PC, eller på tv om du kobler pc til tv eller har Samsung smartTV. Du kan også leie filmer fra din Ipad eller Iphone. Ved å vurdere filmer du har sett, vil du få personlige anbefalinger gjennom en tjeneste som kalles MovieMatch. For å få dette å du gi vurdering til minst 25 filmer.

Filmene er å få i forskjellige prisklasser, og du kan betale så lite som 3 kr pr film, som for eksempel Flicka 3, Martha Marcy May Marlene, Buried, The Town og One Direction:The only way is up.