Spare penger

Spare penger

Nyt sommeren ekstra mye!

Sommeren kan være en slitsom tid økonomisk, spesielt for studenter og de som kanskje ikke har så mye penger. Hvordan kan du få kronene til å strekke til?

Hvert år kommer det flere saker i avisene om hvordan sommeren påvirker de i dette landet som har minst, gjerne studenter, pensjonister og småbarnsfamilier. Det er barn som ikke får reise på ferier hverken innenlands eller utenlands. Det er vanskelig å få feriepenger og lønn ti å strekke til, selv om staten er rause og gir halv skatt i juni.

Heldigvis finnes det måter du kan spare penger på både før sommeren og gjennom hele sommeren. Alt trenger ikke koste en formue, og er du prisbevisst får du masse spennende opplevelser for lav budsjett. Her kommer det noen gode tips til hvordan du kan spare penger uten at du og familien mangler noe gjennom sommeren.

  • -          Benytt deg av gratistilbudene rundt om i landet. Enten det gjelder naturopplevelser eller events som arrangeres.
  • -          Bruk for eksempel Zalando rabattkode når du skal handle klærne for sommeren. Det blir veldig bra klær for en billig penge. Hva med å for eksempel handle svømmetøyet der?
  • -          Book reiser og opplevelser selv istedenfor å gjøre det hos et byrå. Byrået skal jo ha betalt for tjenesten, så om du gjør det selv, kan du spare gode penger på dette.
  • -          Ikke vær redd for å tenke lite! Du trenger ikke reise til Asia for å ha ferie. Norge er stort og vakkert, med masse spennende natur, opplevelser, parker og lignende.
  • -          Når dere er ute på tur, ha med mat, istedenfor å handle på bensinstasjoner eller cafeer langs veien. Det er ofte dyrere å handle her ettersom mange av dem er beregnet på folk som er på reisefot.

Da gjenstår det bare å si god tur!