Kommende filmstjerner 

Filmverdenen har kommet for å bli. Det er mange år siden den aller første filmen ble spilt inn, og det ser ikke ut til at dette kommer til å stoppe med det første. Det dukker stadig opp en ny film på kino, og film selger som bare det.

Det som blant annet er med på å gjøre en film populær, er skuespillerne som er med. Det er nok mange av oss som sitter med en liten skuespiller i magen, men her kommer litt om de som faktisk er på god vei til å bli det.

Kvinnelige filmstjerner

Kvinner har spilt i filmer siden film først begynte å bli laget. Det er mange kjente kvinnelige filmstjerner, men det er også mange som jobber med å komme seg opp og frem. Emma Stone kan blant annet nevnes som en kommende filmstjerne. Emma Stone er amerikansk, og er født i 1988. De siste årene har hun hatt hovedrollen i flere filmer som virkelig har blitt anerkjent. Blant annet var Emma Stone å se i filmen Barnepiken, hvor hun spilte rollen som Skeeter. Filmen Barnepiken er basert på boken ved samme navn. Det er ingen tvil om at Emma Stone har begynt å bli ansett som en anerkjent skuespiller, for hun har allerede vunnet noen priser, for eksempel to priser fra MTV Movie Award og en fra People's Choice Award.

Mannlige filmstjerner

Det er ikke bare kvinner som spiller store roller i filmer. Det er minst like mange kjente mannlige skuespillere, og det er flere som har kommet for å bli. Det dukker stadig opp noen nye, ettertraktede mannlige skuespillere, og blant dem finner man Tom Hardy. Hans egentlige navn er Edward Thomas «Tom» Hardy, og han ble født i 1977 i Storbritannia. Han har de siste årene spilt inn flere filmer, og han har hatt hovedrollen i flere av dem. Hans mest kjente rolle hittil er trolig rollen i filmen Bronson. Tom Hardy har spilt i både amerikanske og britiske filmer. Blant de amerikanske filmene kan Inception nevnes, og blant de britiske filmene finner vi RocknRolla.