Filmstjerne?

Kjenner du noen som går med en filmstjerne i magen? Vi har gavetipsene!

Vi har alle en venn eller to som har en skuespiller i magen. Noen drømmer om det, men har latt seg rive inn i den vanlige hverdagen med barn, jobb og hus. Andre tar gjerne skrittet helt ut og gjør alt de kan for å klare det. Vi har gavetipsene til begge!

Å leve som en filmstjerne

Noe av det som gjør at så mange søker til nettopp dette yrket er selve livsstilen. Det er klart at det er stor forskjell på å være skuespiller og filmstjerne i Norge kontra Hollywood. Men Klarer man seg her i Norge, har man muligheter i utlandet også, bare se på Aksel Henie som nettopp spilte i Hercules sammen med The Rock.

Den norske filmen Pionér som hadde premiere her hjemme i 2013, handler om den tidlige fasen av det norske oljeeventyret, om pionérdykkerne og de farene de ble utsatt for. En ulykke på dypt vann i Nordsjøen er sentralt for handlingen i thrilleren, der Aksel Henie spiller hovedrollen.

Du kan gi bort gavekort på kurs i vinsmaking, Stand-up kveld for to, Wallmans Dinnershow, Norsk vingårdsopplevelse, treretters middag og forskjellige VIP opplevelser.

Filmkamera

Forberedelse til en karriere

For den som tar sitt ønske på alvor og gjør alt for å oppnå sin drøm, finnes det også mange spennende gavekort http://youwish.no/ og et av dem er modell for en dag. Der får du oppleve det å være modell, med sminke styling og alt det innebærer. Du kan også gi bort gavekort på personlig shopper, som hjelper deg å sette sammen en stilig garderobe.

Det finnes med andre ord mange muligheter for å inspirere den spirende skuespilleren, kanskje du blir nevnt i en takketale under en Oscar utdeling en gang?